6 aug. 2018 | Aeroventic
4.5
Producem de 15 ani tabla cutata in Romania

lindab.com

De 15 ani producem local profile pentru pereti LVP20 si LVP45 si profile pentru acoperis LTP20 si LTP45, intr-o gama de 22 de culori si nenumarate tipuri de acoperiri.

In 2003, chiar in luna iulie, Lindab finaliza o investitie de 450.000 euro in doua linii de productie de tabla cutata si anunta ca s-a dat startul productie locale. Liniile incepeau sa produca tabla cutata atat pentru pereti, cat si pentru acoperis; acestea functioneaza si astazi, la randament optim, in conditii extraordinare, avand o capacitate anuala de 3.2 mil mp. Asa cum promiteam in urma cu 15 ani, livram si astazi foi de tabla cutata cu lungimi de pana la 13 m, in functie de profilul ales si grosimea tablei (0.4 mm -> 0.7 mm), facilitate care elimina pierderile de materie prima la montajul in santier si confera o rezistenta adaptata nevoilor specifice fiecarei lucrari.

De 15 ani producem local profile pentru pereti LVP20 si LVP45 si profile pentru acoperis LTP20 si LTP45, intr-o gama de 22 de culori si nenumarate tipuri de acoperiri.

Tabla cutata poate fi furnizata la cerere, impreuna cu setul complet de accesorii, necesare unui montaj corect: profile de etansare, sorturi de mascare, banda pentru ruperea puntii termice, elemente de fixare si alte accesorii. Tabla cutata se livreaza in colete paletizate, acoperite cu folie de protectie.
 
Linia simpla, durabilitatea si usurinta în instalare fac din tabla cutata Lindab solutia ideala pentru realizarea in timp redus a diverselor aplicatii civile sau industriale. Poate fi folosita in orice aplicatie de la hipermarketuri si cladiri industriale pana la soproane si adaposturi pentru animale. De asemenea este materialul ideal pentru cladiri rezidentiale si pentru garaje.
 
Garantia oferita este de 15 sau 30 de ani in functie de tipul de acoperire al tablei cutate.
 
“Ne bucuram ca produsul tabla cutata Lindab a trecut testul timpului. Producem de 15 ani in Romania si avem o lista impresionanta de clienti multumiti, unii dintre ei revenind catre Lindab descoperindu-ne ca  furnizori de solutii industriale. Dintre acestia, clienti vechi si noi, amintesc: Transilvania Trousers Company, Rehau, Speidel, Volvo, Husqvarna, PRO TV, Optimedia, Terra Romania, Coca Cola, DAF, Bergenbier, Betty Ice, Doraly Afumati, Rombat, Kaufland, etc. Promitem sa fim in continuare un partener de business de incredere pentru clientii nostri, ramanand flexibili in gandire, actiuni si negociere.”, a declarat Andrei Sulyok, Director General Lindab Romania din 1994.
Ce este aeroventic?
 • Ce este aeroventic?

  Aeroventic este o soluție internațională dedicată sectorului HVACR. Aceasta a fost concepută pentru a crea o oportunitate atât pentru producători, cât și distribuitori, de ași prezenta valoarea afacerii și produsele din întreaga lume. Un singur sistem care permite o acoperire globală

 • Cartea de vizită a companiei

  Construiește valoarea companiei Tale prin prezentarea avantajul competitiv.

  Distribuie cataloage, programe și informații cheie pentru afacerea Ta.

 • Salon virtual de produse

  Acesta este un loc excelent de prezentare a tuturor produselor simultan, fără efort. Fiecare produs este dotat cu opțiunea „Adăugă la cerere“ pentru a-i ajuta pe clienți. Clientul trimite o cerere direct la Tine.

 • Actualități, Canalul informațional

  Practic aeroventic este echivalent cu tagurile offline, în care îți prezinți compania și produsele, distribui cataloage, stabilești contacte și te preocupi de vizibilitatea companiei Tale în cadrul sectorului.

Alăturaţi-ne
Partenerii