9 sept. 2018 | Aeroventic
5.0
Refrigerant Week 2018: Rețineți data și participați

danfoss.ro

Haideți să aducem tranziția agenților frigorifici în viața de zi cu zi

Anul trecut, Danfoss a prezentat pentru prima oară Refrigerant Week cu ambiția de a vă ajuta pe dvs. și pe alți profesioniști HVAC-R să vă familiarizați mai bine cu noii agenți frigorifici, să respectați cele mai recente reglementări și să vă împărtășiți experiența cu alți experți

A fost o saptamana plina de prezentari si discutii interesante. Cu toate acestea, tranzitia continua.

Deveniți un expert al viitorului

De aceea suntem încântați să vă invităm la Refrigernat Week 2018 din 24-28 septembrie. În acest an, am considerat experiența din Refrigerant Week de anul trecut pentru a adapta o gamă largă de aplicații și instrumente online și offline, care vă vor ajuta să vă familiarizați cu noii agenți frigorifici la nivelul următor. 

Mergeți înainte cu un centru didactic de refrigerare

Veți avea din nou șansa de a vă alătura conceptelor populare CoolSchool și CoolTools în Centrul de tranziție a agentului frigorific. Vestea bună este că conceptele sunt disponibile pe tot parcursul anului, deci de ce să așteptați până la sfârșitul lunii septembrie să aflați mai multe despre noii agenți frigorifici?

• CoolSchool este un univers de învățare online cu programe de învățare Danfoss pentru agenți frigorifici.

• CoolTools este o bibliotecă online cu resurse valoroase, adică software de selecție, aplicații și broșuri.

Rețineți data și participați

Deci, rețineți datele și pregătiți-vă pentru o săptămână încărcată cu evenimente, instrumente și soluții hands-on, începând cu 24-28 septembrie.

Să aducem tranziția agentului frigorific în viața de zi cu zi. Împreună.

 

Ce este aeroventic?
 • Ce este aeroventic?

  Aeroventic este o soluție internațională dedicată sectorului HVACR. Aceasta a fost concepută pentru a crea o oportunitate atât pentru producători, cât și distribuitori, de ași prezenta valoarea afacerii și produsele din întreaga lume. Un singur sistem care permite o acoperire globală

 • Cartea de vizită a companiei

  Construiește valoarea companiei Tale prin prezentarea avantajul competitiv.

  Distribuie cataloage, programe și informații cheie pentru afacerea Ta.

 • Salon virtual de produse

  Acesta este un loc excelent de prezentare a tuturor produselor simultan, fără efort. Fiecare produs este dotat cu opțiunea „Adăugă la cerere“ pentru a-i ajuta pe clienți. Clientul trimite o cerere direct la Tine.

 • Actualități, Canalul informațional

  Practic aeroventic este echivalent cu tagurile offline, în care îți prezinți compania și produsele, distribui cataloage, stabilești contacte și te preocupi de vizibilitatea companiei Tale în cadrul sectorului.

Alăturaţi-ne
Partenerii