16 nov. 2017 | Aeroventic
Revista Idraulica nr. 52 | Despre reabilitarea instalațiilor si Dezinfectarea termică

Idraulica, revista de specialitate din domeniul instalațiilor publicată de Caleffi, a ajuns la numărul 52.Se schimbă aspectul grafic al copertei, dar conținutul își menține calitatea și scopul de prezentare a principalelor subiecte referitoare la proiectarea și instalarea instalațiilor hidrosanitare în Italia.

Despre ce este vorba în acest număr?

Așa cum este bine cunoscut la ora actuală, problema economiei de energie este de prim rang pentru protejarea sănătății noastre și sustenabilității planetei. În acest sens, este extrem de importantă economia ce se poate obține reducând dispersiile termice ale clădirilor existente și îmbunătățirea  eficienței termice a instalațiilor din acestea.

Se va considera într-adevăr că, în Europa, pentru a încălzi clădirile rezidențiale civile se consumă un procent mult mai mare decât cel alocat necesarului energetic total nerezidențial. Din acest motiv diverse directive europene au încercat, și caută la ora actuală, să reducă consumurile, propunându-și obiective din ce în ce mai ambițioase de atins: directive ce, de exemplu, în sectorul nostru, au dus la implementarea obligației de a reabilita instalațiile de încălzire centralizată cu coloane cu robineți termostatici (indicați în continuare și prin simbolul VTS). În ceea ce privește această obligație, în continuare, considerăm util să amintim principalele aspecte tehnice ce caracterizează aceste instalații și realitatea situației actuale, care, în general, așa cum vom vedea mai bine în continuare, nu este în conformitate nici cu obiectivele de mai sus, nici cu o gestionarea economică și confortabilă a instalațiilor. 

Descărcați Idraulica nr. 52

Ce este aeroventic?
 • Ce este aeroventic?

  Aeroventic este o soluție internațională dedicată sectorului HVACR. Aceasta a fost concepută pentru a crea o oportunitate atât pentru producători, cât și distribuitori, de ași prezenta valoarea afacerii și produsele din întreaga lume. Un singur sistem care permite o acoperire globală

 • Cartea de vizită a companiei

  Construiește valoarea companiei Tale prin prezentarea avantajul competitiv.

  Distribuie cataloage, programe și informații cheie pentru afacerea Ta.

 • Salon virtual de produse

  Acesta este un loc excelent de prezentare a tuturor produselor simultan, fără efort. Fiecare produs este dotat cu opțiunea „Adăugă la cerere“ pentru a-i ajuta pe clienți. Clientul trimite o cerere direct la Tine.

 • Actualități, Canalul informațional

  Practic aeroventic este echivalent cu tagurile offline, în care îți prezinți compania și produsele, distribui cataloage, stabilești contacte și te preocupi de vizibilitatea companiei Tale în cadrul sectorului.

Alăturaţi-ne
Partenerii