12 iun. 2017 | Aeroventic
4.3
SEPARATOARELE HIDRAULICE CALEFFI

Separatoarele hidraulice sau buteliile de egalizare au funcția de a asigura independența circuitelor dintr-o instalație de climatizare sau mai bine zis, au funcția de a le menține separate. Această funcție servește pentru a evita apariția interferențelor și a perturbațiilor reciproce în cadrul circuitelor.

Pe lânga faptul că separatoarele hidraulice Caleffi oferă caracteristici hidraulice optime, acestea asigură încă 2 funcții importante pentru funcționarea perfectă a instalației:

    Permite separarea și colectarea impurităților prezente în instalație. Este dotat cu o supapă de închidere racordată la un robinet de scurgere.
    Permite eliminarea automată a aerului din instalație.

Separatorul hidraulic Caleffi este dotat cu o supapă de închidere pentru eventuale lucrări de mentenanță.

Un alt avantaj al separatoarelor hidraulice Caleffi constă în faptul că sunt fabricate dintr-un material de înaltă rezistență, un aliaj special de oțel tratat epoxidic care rezistă la condiții extreme.

Nu in ultimul rând, separatoarele cu diametrul racordurilor de până la DN150 sunt echipate cu izolaţie preformată la cald, pentru a garanta izolarea termică perfectă atât la utilizarea cu apă caldă, cât şi cu cea răcită.

Vizualizați linkul de mai jos pentru a vedea principiul de funcționare a separatoarelor hidraulice CALEFFI.

Ce este aeroventic?
 • Ce este aeroventic?

  Aeroventic este o soluție internațională dedicată sectorului HVACR. Aceasta a fost concepută pentru a crea o oportunitate atât pentru producători, cât și distribuitori, de ași prezenta valoarea afacerii și produsele din întreaga lume. Un singur sistem care permite o acoperire globală

 • Cartea de vizită a companiei

  Construiește valoarea companiei Tale prin prezentarea avantajul competitiv.

  Distribuie cataloage, programe și informații cheie pentru afacerea Ta.

 • Salon virtual de produse

  Acesta este un loc excelent de prezentare a tuturor produselor simultan, fără efort. Fiecare produs este dotat cu opțiunea „Adăugă la cerere“ pentru a-i ajuta pe clienți. Clientul trimite o cerere direct la Tine.

 • Actualități, Canalul informațional

  Practic aeroventic este echivalent cu tagurile offline, în care îți prezinți compania și produsele, distribui cataloage, stabilești contacte și te preocupi de vizibilitatea companiei Tale în cadrul sectorului.

Alăturaţi-ne
Partenerii