6 aug. 2018 | Aeroventic
Seria monidală de cursuri CO2 a venit in Europa de est

danfoss.ro

Cursurile specializate Danfoss CO₂ au avut loc pentru prima dată în regiunea Europei de est: Slovenia și Polonia. Aceasta a fost o ocazie unică pentru clienții Danfoss Cooling, utilizatorii și profesioniștii din industria de specialitate, să participe la cursuri interactive și practice, imediat după tururile din Franța și Spania. Astfel, în perioada mai și iunie, zona estică a Europei a făcut parte din programul mondial de formare CO₂ organizat de Danfoss.

Peste 354 de persoane au participat la cursurile Danfoss CO₂ în ambele locații Danfoss Slovenia și Danfoss Polonia. 

Primele 8 zile de instruire în zona est Europeană au început la Danfoss Trata, Slovenia, unde clienții noștri au putut să participe la cursuri combinate atât teoretice cât și practice despre tehnologiile CO2 precum și cele mai noi tendințe în refrigerare. Unitatea de training s-a mutat apoi în următoarea locație: Danfoss Grodzisk Mazowiecki, Polonia, pentru următoarele 9 zile de instruire.

Experții Danfoss în domeniul răcirii au organizat cursuri și au introdus echipamente și componente pentru soluțiile de CO2 pentru clienții, inginerii, partenerii noștri, dar și utilizatorii finali, instalatorii și partenerii lor. Ținta a fost pusă pe înțelegerea sistemelor și soluțiilor CO2, care includ sisteme simple de by-pass de gaz, precum și soluții complexe de compresie paralelă, cu sau fără recuperarea căldurii. De asemenea, introducerea noului nostru Multi Ejector™, care poate îmbunătăți eficiența energetică a sistemelor cu până la 20% în cea mai fierbinte zi a anului, permițând utilizarea sistemelor transcritice de CO2 în climate mult mai aspre.

A fost un mare interes pentru aceast curs și am depășit așteptările - la final am avut peste 350 de participanți pentru 17 zile de cursuri și discuții interactive. Cel mai important, participanții au apreciat cursurile ca fiind unele dintre cele mai valoroase pe care le-au experimentat până acum.

Pentru a se "simți mai bine pregătiți pentru viitorul agenților frigorifici naturali", participanții au primit întregul pachet: Cunoașterea perspectivelor CO₂ și cele mai noi informații despre tendințele industriei, materialele de lectură și utilizare, cadouri.

În prezent, unitatea de instruire mobilă CO₂ pleacă mai departe.

 

Ce este aeroventic?
 • Ce este aeroventic?

  Aeroventic este o soluție internațională dedicată sectorului HVACR. Aceasta a fost concepută pentru a crea o oportunitate atât pentru producători, cât și distribuitori, de ași prezenta valoarea afacerii și produsele din întreaga lume. Un singur sistem care permite o acoperire globală

 • Cartea de vizită a companiei

  Construiește valoarea companiei Tale prin prezentarea avantajul competitiv.

  Distribuie cataloage, programe și informații cheie pentru afacerea Ta.

 • Salon virtual de produse

  Acesta este un loc excelent de prezentare a tuturor produselor simultan, fără efort. Fiecare produs este dotat cu opțiunea „Adăugă la cerere“ pentru a-i ajuta pe clienți. Clientul trimite o cerere direct la Tine.

 • Actualități, Canalul informațional

  Practic aeroventic este echivalent cu tagurile offline, în care îți prezinți compania și produsele, distribui cataloage, stabilești contacte și te preocupi de vizibilitatea companiei Tale în cadrul sectorului.

Alăturaţi-ne
Partenerii