28 sept. 2017 | Aeroventic
4.5
Solutii pentru eficientizarea consumului energetic al sistemelor HVAC

Creșterea populației, standardele ridicate pentru gradul de confort și arhitectura modernă creează noi cerințe privind sistemele de ventilație și unitățile de tratare a aerului. În același timp, accentul se pune acum mai mult ca oricând pe dezvoltarea tehnologiilor care reduce consumul de energie și amprenta de CO2 a clădirilor moderne.

Danfoss vine in sprijinul profesionistilor din domeniu cu noi solutii pentru cresterea eficientei sistemelor HVAC in cladirile comerciale si publice. 

 

- 27 SEPTEMBRIE 2017 DE CĂTRE DANFOSS ROMANIA

Va invitam la un seminar dedicat proiectantilor si instalatorilor care devolta sisteme de ventilatie si aer conditionat pentru cladiri comerciale si spatii publice, in care va prezentam solutiile Danfoss pentru controlul climatic. Agenda sesiunii include: 

- Reglementarea aplicatiilor HVAC in spatiile comerciale - standarde si recomandari

- Integrarea BMS a mecanismelor de actionare din sistemele HVAC cu ajutorul NovoCon

- VLT HVAC Drives - control, eficienta si siguranta conform normelor europene

- Versatilitate si libertate cu noul controler MCX cu aplicatie standard AHU

 

Pentru a confirmarea participarea, va rugam sa completati formularul de inregistrare de mai jos, alegand data si locatia care se potrivesc cel mai bine cu programul dvs:

  București – marți, 10 octombrie 2017, orele 10:00 – 14:00, la sediul Danfoss Romania din Popești-Leordeni; maxim 40 de participanti

  Cluj-Napoca – marți, 7 noiembrie 2017, maxim 30 de participanti (locatia va fi anuntata ulterior); 

  Iași – marți, 21 noiembrie 2017, maxim 30 de participanti (locatia va fi anuntata ulterior). 

 

 Formular inscriere seminar 

Ce este aeroventic?
 • Ce este aeroventic?

  Aeroventic este o soluție internațională dedicată sectorului HVACR. Aceasta a fost concepută pentru a crea o oportunitate atât pentru producători, cât și distribuitori, de ași prezenta valoarea afacerii și produsele din întreaga lume. Un singur sistem care permite o acoperire globală

 • Cartea de vizită a companiei

  Construiește valoarea companiei Tale prin prezentarea avantajul competitiv.

  Distribuie cataloage, programe și informații cheie pentru afacerea Ta.

 • Salon virtual de produse

  Acesta este un loc excelent de prezentare a tuturor produselor simultan, fără efort. Fiecare produs este dotat cu opțiunea „Adăugă la cerere“ pentru a-i ajuta pe clienți. Clientul trimite o cerere direct la Tine.

 • Actualități, Canalul informațional

  Practic aeroventic este echivalent cu tagurile offline, în care îți prezinți compania și produsele, distribui cataloage, stabilești contacte și te preocupi de vizibilitatea companiei Tale în cadrul sectorului.

Alăturaţi-ne
Partenerii