20 iul. 2017 | Aeroventic
4.3
Ușurați-vă munca și îmbunătățiți comunicarea cu clienții dvs. cu noua aplicație mobilă

În era digitală, suntem obișnuiți să accesăm oricând și oriunde, instrumentele de care avem nevoie pentru proiectele noastre, personale sau profesionale. Danfoss Installer App vă permite să calculați și presetați robinetele de radiator pentru proiectele dvs., direct de pe telefonul mobil.

 Noua aplicație vă oferă posibilitatea de a calcula rapid presetarea robinetelor după diferite metode de calcul, în funcție de

• Tipul de radiator,

• Necesarul de căldură pe cameră,

• Căldura radiată pe radiator.

Noul Danfoss Installer App are o interfață reînnoită, care ușurează utilizarea, iar aplicația vă oferă acum posibilitatea de a crea proiecte cu mai multe camere și radiatoare pentru a calcula rapid presetarea pe radiator și debitul total al proiectului. Ca utilizator, puteți să editați, să ștergeți sau să duplicați proiectele pentru a ușura pregătirea proiectelor.

Noua aplicație Danfoss Installer vă permite să pregătiți diferite rapoarte în format PDF, pe care să le trimiteți prin e-mail clienților dvs., pentru o mai bună interacțiune instalator-client și pentru a accelera procesul de instalare. Puteți, de asemenea, tipări rapoartele direct din aplicație.

Încercați acum aplicația, descărcând-o gratuit din Google Play sau App Store.

Descărcați aplicația din AppStore

Descărcați aplicația de pe Google Play

Ce este aeroventic?
 • Ce este aeroventic?

  Aeroventic este o soluție internațională dedicată sectorului HVACR. Aceasta a fost concepută pentru a crea o oportunitate atât pentru producători, cât și distribuitori, de ași prezenta valoarea afacerii și produsele din întreaga lume. Un singur sistem care permite o acoperire globală

 • Cartea de vizită a companiei

  Construiește valoarea companiei Tale prin prezentarea avantajul competitiv.

  Distribuie cataloage, programe și informații cheie pentru afacerea Ta.

 • Salon virtual de produse

  Acesta este un loc excelent de prezentare a tuturor produselor simultan, fără efort. Fiecare produs este dotat cu opțiunea „Adăugă la cerere“ pentru a-i ajuta pe clienți. Clientul trimite o cerere direct la Tine.

 • Actualități, Canalul informațional

  Practic aeroventic este echivalent cu tagurile offline, în care îți prezinți compania și produsele, distribui cataloage, stabilești contacte și te preocupi de vizibilitatea companiei Tale în cadrul sectorului.

Alăturaţi-ne
Partenerii