30 mar. 2018 | Aeroventic
Valva ETS Colibri®: Viitorul valvelor de expansiune este aici

danfoss.ro

Revoluționara valvă electronică de expansiune ETS Colibri® este concepută pentru a vă oferi o flexibilitate și o fiabilitate maximă în sistemele dvs. de răcire. Designul său compact, unic și timpul de reacție rapid o fac o alegere ideală pentru noua generație de echipamente de răcire.

Industria răcirii avansează. Pe măsură ce tehnologia continuă să evolueze și sunt puse în aplicare noi reglementări (cum ar fi F-Gas și SNAP), sunt necesare soluții inovatoare pentru a ajuta profesioniștii în refrigerare și aer condiționat să țină pasul.

Valvele mai vechi mecanice nu pot asigura nivelul de precizie care este necesar pentru a îndeplini cerințele actuale, rezultând astfel pierderi de energie, performanțe reduse ale sistemelor și consturi de operare crescute.

Valva electronică de expansiune Danfoss ETS Colibri® este o soluție ideală pentru utilizarea în instalațiile de aer condiționat, pompă de căldură și sisteme de refrigerare de ultimă generație.

Ca parte esențială a unui sistem de răcire controlat electronic (care include un compresor cu turație variabilă, comenzi electronice și senzori de presiune și temperatură), valva ETS Colibri® poate reacționa imediat la schimbarea condițiilor. Se închide în mai puțin de 3,75 secunde, contribuind la crearea unui mediu de răcire stabil și fiabil, la creșterea eficienței și la economisirea costurilor energiei.

Valva electronică de expansiune Danfoss ETS Colibri® are de asemenea un design unic care oferă o serie de avantaje:

● Compactă: ușor de montat oriunde în sistemul dvs. de răcire

● Corp ușor: nu necesită suport suplimentar pentru a evita fisurile cauzate de vibrații

● Design in linie: suficient de flexibil pentru a fi instalat pe aproape orice plan

● Ermetică: componentele interne puternice și mai puține puncte de scurgere determină un potențial redus de pierdere a agentului frigorific și mai puține apeluri la echipele de service

Sunteți gata să vă aduceți sistemul de răcire în viitor? Începeți acum cu valva electronică de expansiune ETS Colibri®.

Ce este aeroventic?
 • Ce este aeroventic?

  Aeroventic este o soluție internațională dedicată sectorului HVACR. Aceasta a fost concepută pentru a crea o oportunitate atât pentru producători, cât și distribuitori, de ași prezenta valoarea afacerii și produsele din întreaga lume. Un singur sistem care permite o acoperire globală

 • Cartea de vizită a companiei

  Construiește valoarea companiei Tale prin prezentarea avantajul competitiv.

  Distribuie cataloage, programe și informații cheie pentru afacerea Ta.

 • Salon virtual de produse

  Acesta este un loc excelent de prezentare a tuturor produselor simultan, fără efort. Fiecare produs este dotat cu opțiunea „Adăugă la cerere“ pentru a-i ajuta pe clienți. Clientul trimite o cerere direct la Tine.

 • Actualități, Canalul informațional

  Practic aeroventic este echivalent cu tagurile offline, în care îți prezinți compania și produsele, distribui cataloage, stabilești contacte și te preocupi de vizibilitatea companiei Tale în cadrul sectorului.

Alăturaţi-ne
Partenerii