23 iun. 2017 | Aeroventic
4.7

Instalaţiile HVAC pot garanta un nivel sporit de confort termic și costuri mici la energie doar în cazul în care sunt echilibrate corect și funcționează cu debite variabile.

Fără aceste caracteristici instalațiile de climatizare funcționează cu dezechilibre atât hidraulice, cât și termice, dar și cu debite care variază mult față de cele proiectate.

Această situație generează disconfort termic, diferențe de temperatură în interiorul clădirii, zgomot ridicat în componentele instalației, costuri ridicate de pompare și eficiență termică scăzută din cauza temperaturilor ridicate pe circuitul de retur.

Mai multe date tehnice despre vanele de reglaj independent a presiunii CALEFFI PICV vei găsi în:

Ce este aeroventic?
 • Ce este aeroventic?

  Aeroventic este o soluție internațională dedicată sectorului HVACR. Aceasta a fost concepută pentru a crea o oportunitate atât pentru producători, cât și distribuitori, de ași prezenta valoarea afacerii și produsele din întreaga lume. Un singur sistem care permite o acoperire globală

 • Cartea de vizită a companiei

  Construiește valoarea companiei Tale prin prezentarea avantajul competitiv.

  Distribuie cataloage, programe și informații cheie pentru afacerea Ta.

 • Salon virtual de produse

  Acesta este un loc excelent de prezentare a tuturor produselor simultan, fără efort. Fiecare produs este dotat cu opțiunea „Adăugă la cerere“ pentru a-i ajuta pe clienți. Clientul trimite o cerere direct la Tine.

 • Actualități, Canalul informațional

  Practic aeroventic este echivalent cu tagurile offline, în care îți prezinți compania și produsele, distribui cataloage, stabilești contacte și te preocupi de vizibilitatea companiei Tale în cadrul sectorului.

Alăturaţi-ne
Partenerii