22 ian. 2018 | Aeroventic
5.0
Ventilator industrial VP 40DC-2000CAP pentru fabrica de ciment DEWAN HATTAR CEMENT- KARACHI, PAKISTAN (ep.14)

Saveb

Odata montat rotorul pe ansamblul ax – flansa port rotor, s-a trecut la faza de echipare cu rulmenti si lagare a ansamblului rotoric al ventilatorului.

Dupa cum am amintit, pentru a rezista la conditiile grele de lucru din fabrica de ciment PORTLAND unde este amplasat ventilatorul al carui ansamblu rotitor se descrie in paginile de fata, atat lagarele, cat si rulmentii s-au ales din cei cu rezistenta la temperaturi de lucru mari si la ritm de lucru continuu, 24/24. In plus intreg mediul de lucru este puternic abraziv, fiind vorba de praf de ciment. S-au utilizat rulmenti TIMKEN®, iar etansarile s-au executat cu chit siliconic special conceput pentru a fi rezistent la temperaturi ridicate, care se utilizeaza pentru aplicatii de etansare si imbinare specifice cum ar fi: cuptoarele, cosurile de fum, sistemele de incalzire centrale, instalatiile si mai ales centralele de aer conditionat, realizand etansarea intre piesele metalice; totodata se foloseste ca garnituri la pompe si motoare. Un sistem de lucru eficient reclama ca toate subansamblele sa lucreze fara defect, astfel ca rulmentii si lagarele trebuie bine protejate impotriva insertiilor de praf fin de ciment, imposibil de filtrat in totalitate si prezent astfel permanent in atmosfera de lucru. Trebuie avute in vedere si eventualele imperfectiuni de montaj care in timp, datorita temperaturilor ridicate sau a vibratiilor inerente functionarii ventilatorului, ar putea sa faciliteze infiltrari ale prafului de ciment cu granulatie fina si tocmai de aceea, periculos.

Ce este aeroventic?
 • Ce este aeroventic?

  Aeroventic este o soluție internațională dedicată sectorului HVACR. Aceasta a fost concepută pentru a crea o oportunitate atât pentru producători, cât și distribuitori, de ași prezenta valoarea afacerii și produsele din întreaga lume. Un singur sistem care permite o acoperire globală

 • Cartea de vizită a companiei

  Construiește valoarea companiei Tale prin prezentarea avantajul competitiv.

  Distribuie cataloage, programe și informații cheie pentru afacerea Ta.

 • Salon virtual de produse

  Acesta este un loc excelent de prezentare a tuturor produselor simultan, fără efort. Fiecare produs este dotat cu opțiunea „Adăugă la cerere“ pentru a-i ajuta pe clienți. Clientul trimite o cerere direct la Tine.

 • Actualități, Canalul informațional

  Practic aeroventic este echivalent cu tagurile offline, în care îți prezinți compania și produsele, distribui cataloage, stabilești contacte și te preocupi de vizibilitatea companiei Tale în cadrul sectorului.

Alăturaţi-ne
Partenerii