16 apr. 2018 | Aeroventic
5.0
Ventilator industrial VP 40DC-2000CAP pentru fabrica de ciment DEWAN HATTAR CEMENT- KARACHI, PAKISTAN (ep.18)

saveb.ro

Odata ce a fost incheiata operatiunea de echipare, ansamblul rotoric este gata de livrare. Destinatia de expediere este portul Karachi, iar transportul se face pe cale navala, deci ansamblul va petrece un timp destul de indelungat pe mare.

Pentru a nu se zgaria la transport si pentru ca influentele mediului marin, cu salinitate ridicata asupra otelului din care a fost executat axul sa fie cat mai mici, acesta se unge cu vaselina protectoare. Totodata tipul si seria ansamblului rotitor se inscriptioneaza pe soclul de transport, dar si pe corpul port-lagarelor, pentru a se sti apartenenta acestora in cazul in care vor fi necesare, mai mult ca sigur, demontari la locatia clientului, pentru instalare in carcasa existenta. In plus, inscriptionarea pe partile componente este si o masura de siguranta pentru client.  Este totodata o masura avuta in vedere pentru comenzi ulterioare de piese de schimb, daca proiectul sau detalii scrise sau desenate ale comenzii sunt pierdute de client in decursul timpului.

Ventilator industrial VP 40DC-2000CAP pentru fabrica de ciment DEWAN HATTAR CEMENT- KARACHI, PAKISTAN (ep.18) - 1Ventilator industrial VP 40DC-2000CAP pentru fabrica de ciment DEWAN HATTAR CEMENT- KARACHI, PAKISTAN (ep.18) - 2Ventilator industrial VP 40DC-2000CAP pentru fabrica de ciment DEWAN HATTAR CEMENT- KARACHI, PAKISTAN (ep.18) - 3Ventilator industrial VP 40DC-2000CAP pentru fabrica de ciment DEWAN HATTAR CEMENT- KARACHI, PAKISTAN (ep.18) - 4Ventilator industrial VP 40DC-2000CAP pentru fabrica de ciment DEWAN HATTAR CEMENT- KARACHI, PAKISTAN (ep.18) - 5Ventilator industrial VP 40DC-2000CAP pentru fabrica de ciment DEWAN HATTAR CEMENT- KARACHI, PAKISTAN (ep.18) - 6Ventilator industrial VP 40DC-2000CAP pentru fabrica de ciment DEWAN HATTAR CEMENT- KARACHI, PAKISTAN (ep.18) - 7Ventilator industrial VP 40DC-2000CAP pentru fabrica de ciment DEWAN HATTAR CEMENT- KARACHI, PAKISTAN (ep.18) - 8Ventilator industrial VP 40DC-2000CAP pentru fabrica de ciment DEWAN HATTAR CEMENT- KARACHI, PAKISTAN (ep.18) - 9Ventilator industrial VP 40DC-2000CAP pentru fabrica de ciment DEWAN HATTAR CEMENT- KARACHI, PAKISTAN (ep.18) - 10Ventilator industrial VP 40DC-2000CAP pentru fabrica de ciment DEWAN HATTAR CEMENT- KARACHI, PAKISTAN (ep.18) - 11Ventilator industrial VP 40DC-2000CAP pentru fabrica de ciment DEWAN HATTAR CEMENT- KARACHI, PAKISTAN (ep.18) - 12

Ce este aeroventic?
 • Ce este aeroventic?

  Aeroventic este o soluție internațională dedicată sectorului HVACR. Aceasta a fost concepută pentru a crea o oportunitate atât pentru producători, cât și distribuitori, de ași prezenta valoarea afacerii și produsele din întreaga lume. Un singur sistem care permite o acoperire globală

 • Cartea de vizită a companiei

  Construiește valoarea companiei Tale prin prezentarea avantajul competitiv.

  Distribuie cataloage, programe și informații cheie pentru afacerea Ta.

 • Salon virtual de produse

  Acesta este un loc excelent de prezentare a tuturor produselor simultan, fără efort. Fiecare produs este dotat cu opțiunea „Adăugă la cerere“ pentru a-i ajuta pe clienți. Clientul trimite o cerere direct la Tine.

 • Actualități, Canalul informațional

  Practic aeroventic este echivalent cu tagurile offline, în care îți prezinți compania și produsele, distribui cataloage, stabilești contacte și te preocupi de vizibilitatea companiei Tale în cadrul sectorului.

Alăturaţi-ne
Partenerii