28 nov. 2017 | Aeroventic
4.0
Ventilator VP 40DC-2000CAP pentru DEWAN HATTAR CEMENT- KARACHI, PAKISTAN (ep.10)

Saveb

O alta operatiune cu grad mare de dificultate in realizarea ansamblului rotitor al ventilatorului ca piesa functionala l-a constituit montarea flansei port-rotor pe arbore. Aceasta flansa port-rotor este o piesa deosebit de importanta, deoarece de stabilitatea ei depinde in ultima instanta buna functionare a intreg ansamblului rotitor. Ea asigura echilibrarea si stabilitatea ansamblului rotitor si orice eroare de fabricatie si/sau de montaj poate induce vibratii si in ultima instanta ruperi in intreg ventilatorul. Acesta fiind un ventilator de proces, defectiunea grava conduce la oprirea instalatiei de ciment in care functioneaza.

Deoarece cele doua piese, axul rotorului si flansa port-rotor, trebuie sa faca corp comun, ele nu trebuie sa aiba nici un fel de joc intre ele, respectiv nici o posibilitate de miscare relativa, astfel incat miscarea de rotatie sa se transmita 100% rotorului . Ar fi fost ideal sa fie executate prin turnare, dar la aceeste dimensiuni  turnarea unei astfel de piese a fost imposibila. In aceste conditii cele doua piese au fost confectionate cu foarte mare exactitate prin forjare si strunjire, inclusiv cu toleranta +/-0,00 pentru montaj. Vorbim aici despre un ansamblu rotitor format din mai multe piese, care insa trebuie sa lucreze monobloc, 24/24 ore si care cantareste peste 8 to. Avand in vedere dimensiunile si greutatile lor, problemele de montaj, respectiv modalitatea de punere in opera a acestui ansamblu fara joc de montaj au devenit o incercare de forta si maiestrie pentru intreg colectivul SAVEB si numai experienta acumulata in ani de munca impreuna in constructia de ventilatoare speciale au facut ca sudura colectivului si specializarea acestuia sa fie o realitate.

Ce este aeroventic?
 • Ce este aeroventic?

  Aeroventic este o soluție internațională dedicată sectorului HVACR. Aceasta a fost concepută pentru a crea o oportunitate atât pentru producători, cât și distribuitori, de ași prezenta valoarea afacerii și produsele din întreaga lume. Un singur sistem care permite o acoperire globală

 • Cartea de vizită a companiei

  Construiește valoarea companiei Tale prin prezentarea avantajul competitiv.

  Distribuie cataloage, programe și informații cheie pentru afacerea Ta.

 • Salon virtual de produse

  Acesta este un loc excelent de prezentare a tuturor produselor simultan, fără efort. Fiecare produs este dotat cu opțiunea „Adăugă la cerere“ pentru a-i ajuta pe clienți. Clientul trimite o cerere direct la Tine.

 • Actualități, Canalul informațional

  Practic aeroventic este echivalent cu tagurile offline, în care îți prezinți compania și produsele, distribui cataloage, stabilești contacte și te preocupi de vizibilitatea companiei Tale în cadrul sectorului.

Alăturaţi-ne
Partenerii