24 iul. 2017 | Aeroventic
5.0
Ventilator VP 40DC-2000CAP pentru DEWAN HATTAR CEMENT- KARACHI, PAKISTAN (EP.2)

Ventilatorul VP 40DC-2000-CAP-00 face parte din clasa ventilatoarelor centrifugale de debit mare si presiune mica. In cazul concret al ventilatorului executat pentru DEWAN HATTAR CEMENT debitul este de 210.000 m3/h, la o presiune de 150 mmCA si o temperatura de lucru de 240 0C. Ventilatorul este alimentat de un motor electric care dezvolta o putere de 200 kW la o viteza de rotatie de 750 rot/min. Motorul este construit in clasa de temperatura T2, respectiv cu protectie pentru functionare la o temperatura de pana la 300 0C si la o temperatura de aprindere a gazelor mai mare de 200 0C.

Ca tip constructiv este un ventilator dublu aspirant, direct calat (motorul este montat direct pe axul ventilatorului), care vehiculeaza aer incarcat cu particule de praf cu densitatea mai mica sau cel mult egala cu 60 g/m3. Este destinat sa lucreze special in fabricile de ciment. Deoarece in general este destinat sa lucreze constant la temperaturi mari, peste 80 0C, ventilatorul este construit in varianta constructiva C. In cazul de fata pozitia de montaj este 9.

 

Ventilator VP 40DC-2000CAP pentru DEWAN HATTAR CEMENT- KARACHI, PAKISTAN (EP.2) - 1
Ventilator VP 40DC-2000CAP pentru DEWAN HATTAR CEMENT- KARACHI, PAKISTAN (EP.2) - 2
Ventilator VP 40DC-2000CAP pentru DEWAN HATTAR CEMENT- KARACHI, PAKISTAN (EP.2) - 3

 

Ventilator VP 40DC-2000CAP pentru DEWAN HATTAR CEMENT- KARACHI, PAKISTAN (EP.2) - 4
Ventilator VP 40DC-2000CAP pentru DEWAN HATTAR CEMENT- KARACHI, PAKISTAN (EP.2) - 5


Diagrama de lucru este prezentata in continuare si comentarii asupra modului de lucru al ventilatorului evidentiat de curbele acesteia vor fi explicitate in episodul care va urma.

Ventilator VP 40DC-2000CAP pentru DEWAN HATTAR CEMENT- KARACHI, PAKISTAN (EP.2) - 6

Ce este aeroventic?
 • Ce este aeroventic?

  Aeroventic este o soluție internațională dedicată sectorului HVACR. Aceasta a fost concepută pentru a crea o oportunitate atât pentru producători, cât și distribuitori, de ași prezenta valoarea afacerii și produsele din întreaga lume. Un singur sistem care permite o acoperire globală

 • Cartea de vizită a companiei

  Construiește valoarea companiei Tale prin prezentarea avantajul competitiv.

  Distribuie cataloage, programe și informații cheie pentru afacerea Ta.

 • Salon virtual de produse

  Acesta este un loc excelent de prezentare a tuturor produselor simultan, fără efort. Fiecare produs este dotat cu opțiunea „Adăugă la cerere“ pentru a-i ajuta pe clienți. Clientul trimite o cerere direct la Tine.

 • Actualități, Canalul informațional

  Practic aeroventic este echivalent cu tagurile offline, în care îți prezinți compania și produsele, distribui cataloage, stabilești contacte și te preocupi de vizibilitatea companiei Tale în cadrul sectorului.

Alăturaţi-ne
Partenerii