6 sept. 2017 | Aeroventic
4.5
VENTILATOR VP 40DC-2000CAP PENTRU DEWAN HATTAR CEMENT- KARACHI, PAKISTAN (EP.5)

Comanda venita anul acesta a solicitat confectionarea unui ansamblu mobil pentru ventilatorul VP 40DC-2000-CAP-00, compus din rotor- ax palier- lagare- rulmenti, care sa functioneze la aceiasi parametri: sa reziste la temperatura de lucru de 2000C si sa lucreze la un debit de 210.000 m3/h si o presiune de 150 mmCA.

Problema majora care s-a pus de la bun inceput a fost confectionarea axului, datorita dimensiunilor acestuia iesite din comun. Si in lant, confectionarea si montarea tuturor celorlalte subansamble, inclusiv a rotorului, care si el este o piesa de dimensiuni considerabile, mai ales in contextul intregului ansamblu.

Axul ventilatorului a fost confectionat conform desenelor noastre de catre unul dintre partenerii nostri, care are in dotare forja de mari dimensiuni, strunguri specializate pentru prelucrarile prin aschiere la asemenea dimensiuni, precum si cuptoarele de tratament termic si celelalte utilaje subsecvente (utilaje de extractie, paturi sau gropi de racire pentru astfel de dimensiuni, dupa caz) adecvate, care sa admita marimi exceptionale, cum este cea din situatia de fata. Lungimea arborelui este de 5650 mm, este executat prin forjare si are prelucrari prin aschiere la ambele capete, pentru a se crea in final patru dimensiuni ale axului. Deoarece intreg ventilatorul lucreaza permanent la 2000C, este evident ca si axul acestuia, ca si echipamentele sale (lagare, rulmenti, suportii port-lagare, garniturile de etansare) si butucul de prindere al rotorului trebuie sa reziste fara modificari la aceleasi conditii de lucru.

Ce este aeroventic?
 • Ce este aeroventic?

  Aeroventic este o soluție internațională dedicată sectorului HVACR. Aceasta a fost concepută pentru a crea o oportunitate atât pentru producători, cât și distribuitori, de ași prezenta valoarea afacerii și produsele din întreaga lume. Un singur sistem care permite o acoperire globală

 • Cartea de vizită a companiei

  Construiește valoarea companiei Tale prin prezentarea avantajul competitiv.

  Distribuie cataloage, programe și informații cheie pentru afacerea Ta.

 • Salon virtual de produse

  Acesta este un loc excelent de prezentare a tuturor produselor simultan, fără efort. Fiecare produs este dotat cu opțiunea „Adăugă la cerere“ pentru a-i ajuta pe clienți. Clientul trimite o cerere direct la Tine.

 • Actualități, Canalul informațional

  Practic aeroventic este echivalent cu tagurile offline, în care îți prezinți compania și produsele, distribui cataloage, stabilești contacte și te preocupi de vizibilitatea companiei Tale în cadrul sectorului.

Alăturaţi-ne
Partenerii