30 mai 2018 | Aeroventic
4.0
Verificarea sistemelor frigorifice

testo.com

Manifoldul digital testo 557 set, îndeplinește numeroase funcții, care sunt necesare pentru a lucra la sistemele de refrigerare și pompe de căldură, într-un singur instrument: de exemplu, calcularea supraîncălzirii / subrăcirii, măsurare vacuum, testare scurgerii compensată cu temperatura. Aplicația practică monitorizează manifoldul prin smartphone sau tabletă, stochează rezultatele măsurătorilor și le trimite prin e-mail.

 • Calcul automat supraîncălzire / subrăcire în timp real: sunt evitate astfel calculele manuale, predispuse la erori
 • Posibilitate de conectare la smartphone sau tabletă: monitorizarea de la distanță și documentarea valorilor
 • Sondă Pirani pentru masurarea precisă a vacuum-ului, test de etanşeitate compensat cu temperatura, măsurarea presiunii mediului ambiant în mod automat
 • Cei mai comuni 60 de agenți frigorifici sunt stocați în instrument (actualizare posibilă prin intermediul aplicației pentru mobil)

Descriere produs

Lucrați în întreținerea sau punerea în funcțiune a  sistemelor de refrigerare sau a pompelor de căldură? Dacă este așa, testo 557 este manifoldul digital ideal pentru dumneavoastră: ca și testo 550, acest manifold digital înlocuiește mai multe instrumente în industria de refrigerare si poate fi conectat la o aplicație practică. Precum caracteristicile testo 550, manifoldul testo 557 oferă o înaltă precizie cu sonda externă Pirani pentru măsurarea vacuum-ului. Aceasta permite evacuarea rapidă, în condiții de siguranță a sistemelor de refrigerare și a pompelor de căldură.

Manifoldul digital în detaliu.

testo 557 a fost dezvoltat pentru a micșora volumul dvs de muncă, pentru a vă face munca mai eficientă și pentru a oferi rezultate de măsurare mai precise, precum și de a oferi servicii mai sigure clientilor dumneavoastră.

Avantajele manifoldului digital testo 557:
 •     Calcul automat supraîncălzire / subrăcire în timp real: sunt evitate astfel calculele manuale, predispuse la erori.
 • Sondă Pirani pentru măsurarea precisă a vacuum-ului, test de etanşeitate compensat cu temperatura, măsurarea presiunii mediului ambiental în mod automat.
 •     Două sonde de temperatură cu clemă incluse în set: atașați clemele pe cabluri pentru a evalua corect temperatura de suprafață.
 •     Schimbarea furtunelor devine inutilă datorită modului automat pentru pompele de căldură.
 •     Cei mai comuni 60 de agenți frigorifici sunt stocați în instrument, galerie pe care o puteți actualiza, dacă este necesar, prin intermediul smartphone-lui sau tabletei cu ajutorul aplicației și să o adaptați pentru a se potrivi cerințelor dumneavoastră.

Manifold cu aplicație pentru mobil practică: conectați instrumentul de măsurare la smartphone sau tabletă!

Puteți descărca aplicația corespunzătoare pentru testo 557 pe smartphone sau tableta. Aplicația va face munca mai ușoară datorită unei gamei largi de funcții inteligente:
    Monitorizarea de la distanță a măsurătorii: nu mai aveți nevoie să rămâneți în imediata vecinătate a manifoldului în timpul măsurării, puteți monitoriza de datele măsurarate de la distanță, prin intermediul smartphone-ului sau tabletei; acoperire de până la 20 m în cazul în care nu există obstacole.
    Afisarea datelor de măsurare pe smartphone sau tabletă: datele pot fi citite, evaluate și documentate cu ajutorul aplicației speciale.
     Funcții utile pentru documentare: utilizați aplicația pentru a stoca rezultatele măsurătorilor (în format pdf sau csv) și să le trimiteți direct prin e-mail. Dacă ați făcut o fotografie a locației de măsurare folosind smartphone-ul sau tableta, aveți posibilitatea să inserați, de asemenea, această imagine în documentație.
    Actualizare posibilă prin intermediul aplicației pentru mobil: utilizați aplicația pentru a efectua actualizări ale agenților frigorifici, pentru a vă asigura că manifoldul digital este actualizat în permanență, sau pentru a adapta lista agenților frigorifici ce se potrivesc cerințelor dumneavoastră.
Aplicația este disponibilă atât pentru Android și iOS. Odată ce aplicația este instalată, o legătură între manifold și smartphone-ul / tabletă poate fi stabilită prin Bluetooth.

Manifold digital: robust, simplu și practic

Carcasa robustă protejează fiabil testo 557  împotriva impacturilor (clasa de protecție IP 42). Cârligul de suspendare fixează instrumentil în timpul măsurătorilor. Ecranul mare, iluminat permite citirea rapidă și ușoră a valorilor chiar și atunci când vizibilitatea este slabă.

 

Conținut pachet

Manifold digital testo 557 cu 4 vane, include două sonde de temperatură de tip clește, sondă externă Pirani pentru măsurarea vaccumului, geantă de transport, protocol de calibrare din fabrică, baterii
Ce este aeroventic?
 • Ce este aeroventic?

  Aeroventic este o soluție internațională dedicată sectorului HVACR. Aceasta a fost concepută pentru a crea o oportunitate atât pentru producători, cât și distribuitori, de ași prezenta valoarea afacerii și produsele din întreaga lume. Un singur sistem care permite o acoperire globală

 • Cartea de vizită a companiei

  Construiește valoarea companiei Tale prin prezentarea avantajul competitiv.

  Distribuie cataloage, programe și informații cheie pentru afacerea Ta.

 • Salon virtual de produse

  Acesta este un loc excelent de prezentare a tuturor produselor simultan, fără efort. Fiecare produs este dotat cu opțiunea „Adăugă la cerere“ pentru a-i ajuta pe clienți. Clientul trimite o cerere direct la Tine.

 • Actualități, Canalul informațional

  Practic aeroventic este echivalent cu tagurile offline, în care îți prezinți compania și produsele, distribui cataloage, stabilești contacte și te preocupi de vizibilitatea companiei Tale în cadrul sectorului.

Alăturaţi-ne
Partenerii