Piese

Piesele Megavent tip T, Y si Cruce mai sunt numite si piese de distributie. In functie de aplicatie, aceste piese au rolul de a imparti debitul de aer pe doua sau mai multe coloane, in mod egal sau inegal.

S.C. Megamix Comimpex
Profile: Producător, Instalator
Sediu: RO
Certificate: ISO 9001:2008
Domeniile de activitate: UE
Garanție: 1-2 ani
Data creării: 1994
Obiectivul: Căutăm parteneri de afaceri pentru piața UE
Întreabă de produs
Descrierea produsului

Piesele Megavent tip T, Y si Cruce mai sunt numite si piese de distributie.  In functie de aplicatie, aceste piese au rolul de a imparti debitul de aer pe doua sau mai multe coloane, in mod egal sau inegal.  Aceste piese pot fi confectionate cu sau fara garnitura de cauciuc. Intotdeauna, la efectuarea unei comenzi, primul diametru va fi cel din stanga, iar urmatoarele vor fi in sensul acelor de ceasornic.

Piesele tip T pot fi confectionate cu partea laterala sub unghi drept de 90o  sau sub un unghi de 15o
60o.

Întreabă de produs
Ce este aeroventic?
 • Ce este aeroventic?

  Aeroventic este o soluție internațională dedicată sectorului HVACR. Aceasta a fost concepută pentru a crea o oportunitate atât pentru producători, cât și distribuitori, de ași prezenta valoarea afacerii și produsele din întreaga lume. Un singur sistem care permite o acoperire globală

 • Cartea de vizită a companiei

  Construiește valoarea companiei Tale prin prezentarea avantajul competitiv.

  Distribuie cataloage, programe și informații cheie pentru afacerea Ta.

 • Salon virtual de produse

  Acesta este un loc excelent de prezentare a tuturor produselor simultan, fără efort. Fiecare produs este dotat cu opțiunea „Adăugă la cerere“ pentru a-i ajuta pe clienți. Clientul trimite o cerere direct la Tine.

 • Actualități, Canalul informațional

  Practic aeroventic este echivalent cu tagurile offline, în care îți prezinți compania și produsele, distribui cataloage, stabilești contacte și te preocupi de vizibilitatea companiei Tale în cadrul sectorului.

Alăturaţi-ne
Partenerii