Plafon de Difuzare Laminară și Difuzoare cu filtru HEPA Clima Gold

Plafon de difuzare laminară (SLM) este un dispozitiv special, suspendat în tavan, proiectat pentru a asigura puritatea și filtrarea corespunzătoare a aerului furnizat în sălile de operații. Sarcina principală a plafoanelor SLM este asigurarea parametrilor optimi de aer pentru pacienți și personalul medical, aflat în zona de funcționare a dispozitivului, cum ar fi puritatea aerului, viteza aerului furnizat, temperatura și umiditatea în încăpere.

Întreabă de produs
Descrierea produsului

CARACTERISTICI

Dispozitivele sunt echipate cu filtre absolute (HEPA), cu o clasa de filtrație superioară (atestată de către producător). Selectarea corespunzătoare a mărimii de plafoane asigură un acces stabil, laminar, al aerului către sala de operație, la un nivel de la 0,15 până la 0,3 m/s.
Absența unui flux turbulent garantează cel mai înalt confort, o viață lungă a filtrelor, și asigură cele mai ridicate cerințe de igienă pentru obiectele deservite.
Structura plafonului se compune din module individuale, strâns legate între ele, iar dimensiunile fiecărui plafon sau modul sunt adaptate la cerințele individuale ale fiecărei sălii de operație. În plus, construcția dispozitivului ia în considerare locul pentru lampa de operație.
Întreagă structura este confecționată din tabla inoxidabilă (304), inclusiv panourile de difuzare, perforate (diafragme), vizibile din sala de operație.
Principiul de funcționare a SLM este foarte simplu. Aerul este adus spre plafon printr-o instalație de alimentare cu aer (ex. APARAT DE RECIRCULARE – OPTIMA REC), apoi, după ce trece prin ștuț/grila de admisie, este distribuit în toate module mai mici ale instalației, de unde în urma suprapresiunii, cauzate de rezistențele filtrelor, se scurge într-un mod uniform și omogen către spațiul din sala de operație.
Difuzoare de aer suspendate NH cu filtru de clasa HEPA 13, au fost proiectate pentru a distribui aerul în sisteme de ventilație și climatizare, la obiectele cu standarde ridicate de igienizare cum ar fi: spitaluri, laboratoare sau alte obiecte cu cerințe înalte de puritatea aerului. Trăsătura caracteristică pentru blocul NH este utilizarea filtrului HEPA și a panoului de alimentare la ieșirea aerului (perforație sau anemostatul de introducere a aerului). Dispozitivul este destinat pentru a fi montat la o înălțime de la 2,6 m chiar până la 4,0 m față de pardoseala încăperii. Folosind anemostate turbionare, este posibilă dirijarea aerului introdus cu fluxul turbionar sau inductiv. Dispozitivul poate fi racordat cu ușurință la noul sau vechiul sistem de aerisire, datorită ștuțurilor de măsurare a presiunii, a ramei de montaj, a elementelor de prindere și a ștuțurilor de conectare.

STRUCTURĂ

Difuzoare de aer NH, în mod standard, sunt executate în variantele de mai jos:
- PEP: difuzor cu tabla perforată cu conectarea dreptunghiulară; - PEO: difuzor cu tabla perforată cu conectarea circulară; - ANP: difuzor cu anemostat turbionar cu conectarea dreptunghiulară; - ANO: difuzor cu anemostat turbionar cu conectarea circulară.
În mod implicit, difuzoarele PEP, PEO sunt destinate pentru suflarea orizontală sau la nivelul pardoselei, iar variantele ANP, ANO pentru suflarea de plafon (de ex. plafon suspendat).
În mod standard, toate difuzoare sunt confecționate din:
- carcasa din tabla zincată (nevopsită); - panou perforat din tabla zincată (nevopsit); - anemostat turbionar din oțel cu lamele din plastic (oțel RAL9010); - ștuțuri de racordare din oțel zincat, cu element flexibil.
De asemenea, este posibilă executarea specială a difuzoarelor din tabla acoperită (RAL la alegere), sau din tabla inox 304 (doar variantele PEP și PEO).
TOATE PRODUSELE AU CERTIFICATE CE, PZH, ISO

Întreabă de produs
Ce este aeroventic?
 • Ce este aeroventic?

  Aeroventic este o soluție internațională dedicată sectorului HVACR. Aceasta a fost concepută pentru a crea o oportunitate atât pentru producători, cât și distribuitori, de ași prezenta valoarea afacerii și produsele din întreaga lume. Un singur sistem care permite o acoperire globală

 • Cartea de vizită a companiei

  Construiește valoarea companiei Tale prin prezentarea avantajul competitiv.

  Distribuie cataloage, programe și informații cheie pentru afacerea Ta.

 • Salon virtual de produse

  Acesta este un loc excelent de prezentare a tuturor produselor simultan, fără efort. Fiecare produs este dotat cu opțiunea „Adăugă la cerere“ pentru a-i ajuta pe clienți. Clientul trimite o cerere direct la Tine.

 • Actualități, Canalul informațional

  Practic aeroventic este echivalent cu tagurile offline, în care îți prezinți compania și produsele, distribui cataloage, stabilești contacte și te preocupi de vizibilitatea companiei Tale în cadrul sectorului.

Alăturaţi-ne
Partenerii