Răcitoare cu eficienţă ridicată şi compresoare cu surub 23XRV AHI Carrier

AHI Carrier Romania
Profile: Producător
Sediu: GR
Certificate: Eurovent, ISO 9001:2008
Domeniile de activitate: Europa de Sud-Est
Data creării: 1952
Produsele: Sisteme comerciale Carrier, Sisteme comerciale Carrier, Carrier Marine și sisteme offshore, Sisteme Toshiba
Obiectivul: Să fim prima opţiune a clienţilor noştri în ceea ce priveşte soluţiile de aer condiţionat, încălzire şi refrigerare din regiunea noastră.
Întreabă de produs

De descărcat

Descrierea produsului

Răcitoare cu eficienţă ridicată şi compresoare cu surub 23XRV AHI Carrier

Caracteristici

 • Gama 23XRV Evergreen oferă soluţii superioare cu o capacitate care variază între 970 şi 1880 kW, EER de până la 6,5 şi ESEER de până la 10,0.
 • Design inovator al compresorului triplu elicodal, cu o geometrie echilibrată a rotorului şi un şurub mai scurt.
 • Compresor cu frecvenţă variabilă pentru maximizarea eficienţei energetice a aparatului. Atinge niveluri de eficienţă foarte înalte, reducând în acelaşi timp costul de utilizare.
 • Asocierea dintre fiabilitatea unui compresor surub cu economiile de energie ale unui mecanism cu frecvenţă variabilă (VFD).
 • Ideal atât pentru construcţie nouă, cât şi pentru înlocuire, folosind agent de răcire (R-134a) sigur, care nu dăunează mediului înconjurător, la o eficacitate superioară şi cu elemente de control puternice.
Întreabă de produs
Ce este aeroventic?
 • Ce este aeroventic?

  Aeroventic este o soluție internațională dedicată sectorului HVACR. Aceasta a fost concepută pentru a crea o oportunitate atât pentru producători, cât și distribuitori, de ași prezenta valoarea afacerii și produsele din întreaga lume. Un singur sistem care permite o acoperire globală

 • Cartea de vizită a companiei

  Construiește valoarea companiei Tale prin prezentarea avantajul competitiv.

  Distribuie cataloage, programe și informații cheie pentru afacerea Ta.

 • Salon virtual de produse

  Acesta este un loc excelent de prezentare a tuturor produselor simultan, fără efort. Fiecare produs este dotat cu opțiunea „Adăugă la cerere“ pentru a-i ajuta pe clienți. Clientul trimite o cerere direct la Tine.

 • Actualități, Canalul informațional

  Practic aeroventic este echivalent cu tagurile offline, în care îți prezinți compania și produsele, distribui cataloage, stabilești contacte și te preocupi de vizibilitatea companiei Tale în cadrul sectorului.

Alăturaţi-ne
Partenerii