Răcitoare de lichid răcite cu aer ductabile 30RBSY 039-160 AHI Carrier

AHI Carrier Romania
Profile: Producător
Sediu: GR
Certificate: Eurovent, ISO 9001:2008
Domeniile de activitate: Europa de Sud-Est
Data creării: 1952
Produsele: Sisteme comerciale Carrier, Sisteme comerciale Carrier, Carrier Marine și sisteme offshore, Sisteme Toshiba
Obiectivul: Să fim prima opţiune a clienţilor noştri în ceea ce priveşte soluţiile de aer condiţionat, încălzire şi refrigerare din regiunea noastră.
Întreabă de produs

De descărcat

Descrierea produsului

Răcitoare de lichid răcite cu aer ductabile 30RBSY 039-160 AHI Carrier

Caracteristici

 • Unsprezece dimensiuni cu o capacitate nominală de răcire care variază între 40 şi 153 kW.
 • Integrează cele mai recente inovaţii tehnologice: agent de răcire R-410A care nu dăunează stratului de ozon, compresoare scroll, ventilatoare cu un nivel de zgomot redus realizate dintr-un material compozit, control cu microprocesor autoadaptiv, valva de expansiune electronică şi pompă cu viteză variabilă (opţiune).
 • Presiune statică disponibilă de până la 240 Pa pentru dimensiuni de la 39 până la 060  si de la 090 la 120,  de până la 180 Pa pentru dimensiuni de la 070 până la 080 şi de la 140 până la 160.
 • Ventilatoare Flying Bird din generaţia a 4-a, cu zgomot redus, realizate dintr-un material compozit. Instalare rigidă a ventilatorului pentru un nivel redus al zgomotului la pornire.
 • Amprentă la sol mică a unităţii şi înălţime mică (1330 mm), integrată în panouri uşor detaşabile.
 • Mai multe compresoare conectate în paralel. La sarcină parţială, în aproximativ 99% din timp, funcţionează doar compresoarele necesare, asigurând o eficienţă energetica crescută.
 • Dispozitivul de expansiune electronic (EXV) permite funcţionarea la o presiune de condensare inferioară (optimizare EER), iar gestionarea dinamică a supraîncălzirii optimizează utilizarea suprafeţei de schimb de căldură a evaporatorului.
Întreabă de produs
Ce este aeroventic?
 • Ce este aeroventic?

  Aeroventic este o soluție internațională dedicată sectorului HVACR. Aceasta a fost concepută pentru a crea o oportunitate atât pentru producători, cât și distribuitori, de ași prezenta valoarea afacerii și produsele din întreaga lume. Un singur sistem care permite o acoperire globală

 • Cartea de vizită a companiei

  Construiește valoarea companiei Tale prin prezentarea avantajul competitiv.

  Distribuie cataloage, programe și informații cheie pentru afacerea Ta.

 • Salon virtual de produse

  Acesta este un loc excelent de prezentare a tuturor produselor simultan, fără efort. Fiecare produs este dotat cu opțiunea „Adăugă la cerere“ pentru a-i ajuta pe clienți. Clientul trimite o cerere direct la Tine.

 • Actualități, Canalul informațional

  Practic aeroventic este echivalent cu tagurile offline, în care îți prezinți compania și produsele, distribui cataloage, stabilești contacte și te preocupi de vizibilitatea companiei Tale în cadrul sectorului.

Alăturaţi-ne
Partenerii