RT Canal Drept Temko UniversalConductele de aer sunt utilizate pentru transportul aerului în sistemele de ventilaţie. Conductele de aer (canalele) sunt fabricate prin procese automatizate din rulouri de tablă de oţel zincat cu utilaje specializate care ne-au permis să renunţăm la procesul de fabricaţie tradiţional conducând la o eficienţă ridicată de producţie şi costuri.

Avantaje: rigiditate mărită a tubulaturii prin folosirea rigidizării tip “Z” profilate pe lăţimea foii de tablă.

Un factor important în industria de ventilaţie este falţul, acest tip de fălţuire conduce la o etanşeitate ridicată cu impact pozitiv în costurile de exploatare a sistemului.

Temko & Universal
Profile: Producător
Sediu: RO
Certificate: ISO 9001:2008
Data creării: 2000
Domeniile de activitate: Europa
Produsele: Conducte aer rectangulare, Conducte aer circulare, Grile ventilatie, Conducte de desfumare, Dispozit
Întreabă de produs

De descărcat

Întreabă de produs
Ce este aeroventic?
 • Ce este aeroventic?

  Aeroventic este o soluție internațională dedicată sectorului HVACR. Aceasta a fost concepută pentru a crea o oportunitate atât pentru producători, cât și distribuitori, de ași prezenta valoarea afacerii și produsele din întreaga lume. Un singur sistem care permite o acoperire globală

 • Cartea de vizită a companiei

  Construiește valoarea companiei Tale prin prezentarea avantajul competitiv.

  Distribuie cataloage, programe și informații cheie pentru afacerea Ta.

 • Salon virtual de produse

  Acesta este un loc excelent de prezentare a tuturor produselor simultan, fără efort. Fiecare produs este dotat cu opțiunea „Adăugă la cerere“ pentru a-i ajuta pe clienți. Clientul trimite o cerere direct la Tine.

 • Actualități, Canalul informațional

  Practic aeroventic este echivalent cu tagurile offline, în care îți prezinți compania și produsele, distribui cataloage, stabilești contacte și te preocupi de vizibilitatea companiei Tale în cadrul sectorului.

Alăturaţi-ne
Partenerii