• VAS – Ventilatoare axiale standard Saveb
 • VAS – Ventilatoare axiale standard Saveb
 • VAS – Ventilatoare axiale standard Saveb
Prev Next
VAS – Ventilatoare axiale standard Saveb

Ventilatoarele industriale axiale standard-simbolizate VAS sunt destinate pentru transportul aerului sau gazelor care nu conţin agenţi corozivi, abrazivi sau toxici, praf metalic sau suspensii cu tendinţe de aglomerare sau lipire.

Compania de Ventilatoare
Profile: Producător
Sediu: RO
Certificate: ISO 9001:2008
Domeniile de activitate: UE
Data creării: 2005
Produsele: Ventilatoare centrifugale, Ventilatoare axiale, Instalatii de filtroventilatie
Obiectivul: Căutăm parteneri de afaceri pentru piața UE
Întreabă de produs
Descrierea produsului

Ventilatoarele industriale axiale standard-simbolizate VAS sunt destinate pentru transportul aerului sau gazelor care nu conţin agenţi corozivi, abrazivi sau toxici, praf metalic sau suspensii cu tendinţe de aglomerare sau lipire. Conţinutul de suspensii de altă natură este de maxim 50 mg/m3. Mediul vehiculat va fi neexploziv şi neimflamabil şi va avea temperatura de maximum +40°C, cu umiditate relativă 80% la +25°C. Pot fi executate şi în construcţie antiexplozivă, de la diametrul de 500mm.

Debit Q=900÷ 81000 m3/h, presiune H=9 ÷ 45 mmCA. Ventilatoarele VAS se pot livra, la cerere, împreună cu următoarele accesorii: ajutaj la aspiraţie cu grilă de protecţie, suporţi, carcasă prelungită.

Întreabă de produs
Ce este aeroventic?
 • Ce este aeroventic?

  Aeroventic este o soluție internațională dedicată sectorului HVACR. Aceasta a fost concepută pentru a crea o oportunitate atât pentru producători, cât și distribuitori, de ași prezenta valoarea afacerii și produsele din întreaga lume. Un singur sistem care permite o acoperire globală

 • Cartea de vizită a companiei

  Construiește valoarea companiei Tale prin prezentarea avantajul competitiv.

  Distribuie cataloage, programe și informații cheie pentru afacerea Ta.

 • Salon virtual de produse

  Acesta este un loc excelent de prezentare a tuturor produselor simultan, fără efort. Fiecare produs este dotat cu opțiunea „Adăugă la cerere“ pentru a-i ajuta pe clienți. Clientul trimite o cerere direct la Tine.

 • Actualități, Canalul informațional

  Practic aeroventic este echivalent cu tagurile offline, în care îți prezinți compania și produsele, distribui cataloage, stabilești contacte și te preocupi de vizibilitatea companiei Tale în cadrul sectorului.

Alăturaţi-ne
Partenerii